Last news in Fakti

6 Декември, 2022 17:21 1 249 4

ММС и ЦСКА се споразумяха, че футболният клуб ще носи цялата отговорност за строежа на новата „Българска армия“

  • цска-
  • българска армия-
  • министерство на младежта и спорта

Подписан е меморандум за създаването на ново съвместно дружество

ММС и ЦСКА се споразумяха, че футболният клуб ще носи цялата отговорност за строежа на новата „Българска армия“ - 1
Снимка: Shutterstock

Министерството на младежта и спорта (ММС) и ПФК „ЦСКА София“ ЕАД официално постигнаха споразумение за учредяването на ново съвместно дружество, което да се ангажира със строежа на новия стадион „Българска армия“ на мястото на настоящото съоръжение.

От ММС потвърдиха, че отговорността за финансирането ще бъде изцяло на футболния клуб, каквито бяха и заявките от страна на Гриша Ганчев и подопечните му.

Предстои задвижването на документацията по проекта, след като вече има заложени срокове за изпълнение, макар и те да не бяха публикувани от двете страни.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    9 2 Отговор
    Дано...Това е добре, че ни писна да ни спъват. Да искаш сам да си построиш стадион и държавата да те спъва, а трябва да помага за това да стане ...по лесно.. Само ЦСКА, с ново бижу...
  • 2 Левски 1914

    4 1 Отговор
    ММС и цска няма как да се споразумеят , защото цска ФАЛИРА не се правете на приятно разсеяни. Споразумение може би има с цска ТИРЕ София 2016 или преименувания Литекс обединен с Етрополе.

    Коментиран от #3

  • 3 Пепи

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    За всеки сектор си имат отбор.
  • 4 Ники

    1 0 Отговор
    Каквото и да се разберат , стадион скоро няма да има .. всичко е ала бала портокала .. замазване на очите на феновете и тн .. просто пари за такива екстри няма кой да извади … защото никой ги няма .. и никой не иска да се набутва с такъв проект при положение че реално няма да има никаква възвръщаемост почти …