Last news in Fakti

8 Декември, 2022 14:39 3 329 7

Пътен инцидент отне живота на футболната легенда Миодраг Йешич

  • миодраг йешич

Бившият наставник на ЦСКА загина на 64-годишна възраст

Пътен инцидент отне живота на футболната легенда Миодраг Йешич - 1
Снимка: БГНЕС

Сръбската легенда на футбола Миодраг Йешич е починал днес в пътен инцидент, съобщиха от един от бившите му клубове - ЦСКА.

64-годишният легендарен специалист е поредната жертва във войната по пътища, която не спира да ни лишава от близки и обичани хора.

Йешич бе една от звездите на Югославия през 80-те и 90-те години на миналия век, а след това слага край на активната си футболна кариера в турския Алтай, за да стартира още по-славния си път като наставник. Първият му отбор е Раднишки Ниш през 1997 г., след което минава през куп отбори от Балканите и Близкия Изток, но най-запомнящите му моменти без съмнение са с ЦСКА, където стана отговорен за титла №30 в историята на „армейския“ клуб.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 0 Отговор
    ПОКЛОН МИР на ДУШАТА му
  • 2 Aлфа Bълкът

    16 6 Отговор
    И хубаво видяхме с него и лошо когато продадоха титлата на Лефски. Да почива в мир!

    Коментиран от #4

  • 3 Скорпи

    19 7 Отговор
    Малоумниците си избиват комплексите на пътя...Качил се в кола от 200 и повече коня и сега ме вижте...,колко ми е акъла...Той да заминава....,лошото е че си отиват възпитани шофьори...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Aлфа Bълкът

    1 14 Отговор

    До коментар #4 от "чорбар см.отан":

    АХАХАХАХАХАХАХА 😂😂😂😂😂, взимай подарената титла и газ при него.
  • 6 ФЕНКА

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "чорбар см.отан":

    ТОВА е СТАМАТ М А Г А Р Е Т О
  • 7 1923

    6 2 Отговор
    "... Дори и Айнщайн щеше да запише, да учи той при Йешич второ висше. Защото само славните армейци играят футбол, като европейци". Почивай в мир, легендо!