Last news in Fakti

21 Декември, 2022 23:55 1 797 1

Манчестър Юнайтед се завърна към екшъна в Англия с успех над тима на Винсент Компани

  • манчестър юнайтед-
  • бърнли-
  • купа на лигата

„Червените дяволи“ тепърва ще се завръщат към пълния си състав след Мондиала

Манчестър Юнайтед се завърна към екшъна в Англия с успех над тима на Винсент Компани - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед постигна успех с 2:0 за Купата на лигата в Англия срещу Бърнли, за да поднови кампанията си след паузата за световното първенство в Катар.

Кристиян Ериксен и Маркъс Рашфорд вкараха попаденията за „червените дяволи“, като така тимът им се класира за 1/4-финалите в надпреварата.

Винсент Компани едва ли се е надявал на подобно завръщане на „Олд Трафорд“, но все пак той трябва да направи разликата от дните, когато бе футболист в Манчестър Сити, и сега, когато е наставник на един доста по-скромен тим, какъвто е Бърнли.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мана Мана

    1 0 Отговор
    Казва се Венсан, а не Винсент. Идва от френски.