23 Декември, 2022 18:03 2 316 1

Низвергнатият Онана сложи край на международната си кариера едва на 26 години

  • андре онана-
  • камерун-
  • интер

Вратарят на Камерун се е обидил на ръководството за отношението спрямо него на световното в Катар

Низвергнатият Онана сложи край на международната си кариера едва на 26 години - 1
Снимка: БГНЕС

Андре Онана няма да играе повече за националния отбор на Камерун. Това решение обяви той сам със съобщение в Twitter по-рано през деня.

Вратарят влезе в конфликт със селекционера - Ригоберт Сонг, по време на световните финали в Катар, като дори се твърди, че звездата на италианския Интер е имал претенции за тактическите указания, въпреки факта, че не е полеви състезател.

Всяка история, колкото и красива да е, има своя край. Моята история с националния отбор на Камерун приключи“, гласи част от публикацията на 26-годишния бивш страж на Аякс.

Припомняме, че Андре Онана прекара една година в изолация, след като бе уличен в употребата на забранени вещества, така че образът му съвсем не е толкова чист, колкото може би му се иска да бъде.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.