Last news in Fakti

4 Януари, 2023 21:29 978 0

Магическо изпълнение на Аркадиуш Милик донесе седмата поредна победа на Ювентус

  • ювентус-
  • кремонезе

Полякът показа, че е майстор и на преките-свободни удари

Магическо изпълнение на Аркадиуш Милик донесе седмата поредна победа на Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Кремонезе отстъпи с 0:1 на Ювентус, за да видим седмата поредна победа на „старата госпожа“ в шампионата и първа през 2023 г.

Аркадиуш Милик ни предложи футболната си магия в първите секунди на добавените 4 минути на срещата, стреляйки от пряк-свободен удар от около 25 метра дистанция. Полякът прехвърли стената и топката се свлече перфектно в долния ъгъл, рикошира в гредата и се оплете в мрежата.

През първото полувреме „бианконерите“ едва не бяха шокирани от гола на Емануеле Валери, който прехвърли с глава Войжджек Шченсни. ВАР обаче се намеси и потвърди засадата, която бе отбелязана дори от страничния рефер на терена.

Ювентус така събра 34 точки в актива си и въпреки всички трудности и проблеми в началото на сезона вече диша във врата на Милан.

Кремонезе пък остава без спечелена победа вече цели 16 кръга, което затвърждава мнението ни, че клубът ще се завърне скоростно към Серия Б.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА