Last news in Fakti

4 Януари, 2023 22:36 636 0

Севиля най-накрая се отпуши... срещу третодивизионен съперник

  • севиля-
  • купа на краля-
  • линарес

„Андалусийци“ вкараха повече голове, отколкото в последните си 6 шампионатни мача

Севиля най-накрая се отпуши... срещу третодивизионен съперник - 1
Снимка: БГНЕС

Линарес се превърна в жертвен агнец за Севиля при срещата им за Купата на краля, където резултатът бе 0:5 за елитния тим.

Хорхе Сампаоли обаче реши да напусне мястото си на скамейката още в 18', след като влезе в спор с главния съдия, а в края му бе изгонен.

Това обаче по-скоро мотивира играчите му и те заиграха така, както не ги бяхме виждали почти цял сезон.

Юсуф Ен Несири вкара хеттрик за внушителния успех, а Ерик Ламела добави един гол. В собствената си мрежа пък се разписа Лусиано Скуадроне.

Севиля така се класира за 1/8-финалите, където приключва участието на почти всички тимове от долните нива в испанската футболна йерархия, така че ще е интересно да видим дали „андалусийци“ ще продължат с това си представяне и там.

В останалите мачове от ранния цикъл днес Логронес отстъпи с 0:1 на Реал Сосиедад, а Майорка имаше нужда от продължения при гостуването си на Понтеведра за успеха с 0:2.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА