Last news in Fakti

10 Януари, 2023 16:33 1 297 0

Bild: Байерн Мюнхен крие колко тежка всъщност е контузията на Мануел Нойер

  • мануел нойер-
  • байерн мюнхен

Капитанът на тима пострада по време на ски-ваканцията си

Bild: Байерн Мюнхен крие колко тежка всъщност е контузията на Мануел Нойер - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Байерн Мюнхен - Мануел Нойер, ще пропусне по-дълъг период от време, отколкото първоначално се очакваше, а цялата информация около травмата му се крие в тайна, според германското издание Bild.

През декември стражът счупи крак по време на ски-ваканцията си след ранното отпадане на Германия от световното първенство в Катар. Една от причините пълната картина да остава скрита е в застрахователната полица на играча. Битовите инциденти се третират по съвсем различен начин в сравнение с професионалните, а в случая с Нойер става дума за изключително много пари с оглед заплатата му при „баварците“. Според Salary Sport, тя възлиза на почти €340 хил. на седмица.

Съмненията на медията са, че травмата е дошла след удар с много висока скорост и счупването на костта е предизвикало отворена рана. В подобни случаи лечението би продължило с месеци, докато индикациите от „Алианц Арена“ са, че ветеранът ще се завърне в игра още за мачовете от Шампионската лига.

Това до голяма степен обяснява и засиления интерес на Байерн към привличането на нов вратар. Сред спряганите имена са Ян Зомер от Борусия Мюнхенгладбах и Александър Нюбелс от Монако. И двамата звучат, като временно решение на един дългосрочен проблем.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА