19 Август, 2013 13:47 638 0

Берое привлече халф в състава си

  • берое-
  • георги костадинов-
  • халф
Берое привлече халф в състава си - 1
Снимка: beroe.bg

“Берое” се сдоби с ново попълнение, след като договор с клуба подписа Георги Костадинов. Полузащитникът бе привлечен със свободен трансфер, съобщава официалният сайт на клуба.

“Радвам се, че се присъединих към “Берое”. Надявам се с играта си да радвам феновете и оправдая доверието на треньорския щаб. Искам както аз, така и отбора да се развиваме и побеждаваме”, каза Костадинов веднага след подписването на договора.

Георги Костадинов е роден на 7 септември 1990 г. в Бургас. Висок е 184 см.

Костадинов започва да играе в професионалния футбол през 2008 г. в “Нефтохимик”, където взима участие в 10 мача. През  2010 г. преминава в Черноморец (Поморие) и играе в 49 мача, като отбелязва и 3 гола.

В дебюта си за „Лудогорец“ на 18 март 2012 г. влиза в 78 минута в игра и след 6 минути отбелязва и първия си гол в срещата „Лудогорец“-Светкавица (Търговище) 5-0. За отбора от Разград има записани 12 срещи и 2 гола.

Бивш младежки национал на България с 13 мача и 1 гол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА