Last news in Fakti

19 Август, 2013 19:51 1 512 0

От Лудогорец: Гордеем се, че ще представяме България

  • ангел петричев-
  • лудогорец-
  • шампионска лига
От Лудогорец: Гордеем се, че ще представяме България - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че тимът от Разград на първо място ще играе за България, а след това за клубната чест.

„Лудогорец играе за България. Това трябва да го знаят всички. Гордеем се , че ще представяме България. След това ще играем за клубната чест и нашите привърженици. Този клуб е създаден да радва футболните фенове и футболните хора. Ще се опитаме да зарадваме тези хора.

Знаем, че вече имаме доста фенове в цяла България. Надявам се с добра игра да успеем да отстраним Базел. Влизането на Лудогорец в групите не трябва да бъде само цел на Лудогорец, а и на цяла България. Шампионската лига се развива с всяка изминала година и нещата стават много по-мащабни.

Радвам се, че утре България ще има стадион брандиран с логата на Шампионската лига. Нека забравим тези клубни вражди и си ги оставим за вътрешното първенство. Това е международен мач и става дума за България“, каза Петричев пред Гонг.

„Ще сме доволни на 40 000 зрители. Това ниво на турнира заслужава пълен стадион. Реално това граничи с фантастиката. Ние ще сме доволни и на 10 000 и това определено ще ни помогне. Играхме на Юна преди няколко дни и знам какво е да се играе пред много публика.

На Националния стадион е горещо не само заради горещото време. Кипи сериозен труд. Доста вълнуващо е как националният сезон се подготвя за Шампионската лига. Искрено се надявам, че софиянци ще си дадат сметка, че Шампионската лига се завръща в България. Това е уникален шанс да чуят химна на Шампионската лига за български отбор“, допълни още шефът на Лудогорец.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА