Last news in Fakti

19 Януари, 2023 19:18 3 371 3

Си Джей Майлс демонстрира греховното си тяло и във фитнеса (ВИДЕО)

  • си джей майлс-
  • порноактриса-
  • фитнес

Новоизлюпената звезда на порноиндустрията не пренебрегва спорта

Грижата за тялото е в основата на всяка успешна кариера в порното. Живото доказателство за това е миньончето Си Джей Майлс, която показа на своите фенове, че се поти не само в кревата за тяхно удоволствие.

Миньончето наскоро подписа първия си професионален договор с гиганта в бранша Brazzers, след като прекара дълги години в преследване на солова кариера на различни платени платформи.

Азиатката определено е едно от откритията на 2022 г. и се надяваме все по-често да я виждаме в спортно амплоа, за да ви я показваме и тук.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ром Бакарди

    6 1 Отговор
    Таз шафра.н.тиа кат си наведе главата надолу-ни мож си види пъпа-саму некви пулукълба, фрашкани сас лой и силикон. Ама тъй...за извращения и да й го подадеш-идиална. Кой знай дали е тясна долу, или..........кат тунела на витиня.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.