Last news in Fakti

19 Януари, 2023 21:26 3 283 6

Дузпи, червени картони и голове на Меси и Роналдо в демонстративния мач между звездите на Саудитска Арабия и ПСЖ

  • ал-насър-
  • ал-хилал-
  • псж-
  • кристияно роналдо-
  • лионел меси

Изненадващо или не, Хуан Бернат бе изгонен в този приятелски двубой

Дузпи, червени картони и голове на Меси и Роналдо в демонстративния мач между звездите на Саудитска Арабия и ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Звездният тим на Ал-Халил и Ал-Насър завърши 4:5 срещу ПСЖ в демонстративния приятелски мач в Рияд за удоволствие на всички хора по трибуните на „Крал Фад Интернешънъл“.

Головото шоу започна още в 3' с попадение на Лионел Меси след многоходова акция на „парижани“.

Хуан Бернат се превърна в небивал злодей, след като си изкара червен картон в средата на полувремето и то в мач без абсолютно никакъв залог.

Кристияно Роналдо сам изработи дузпа в 32', а след това я реализира, за да подскаже, че вечерта ще бъде белязана от дългогодишното съперничество с Меси.

Малко преди почивката Маркиньос върна тима си напред след центриране на Килиан Мбапе, а Неймар пропусна удар от бялата точка в добавеното време на полувремето.

Проточилото се време пък позволи на Ал-Насър и Ал-Халил да се приберат при равенство на почивката отново благодарение на Роналдо, който се разписа за втори път в шестата от дадените три минути добавено време.

Мачът продължи в същото темпо и през втората част. В 53' Мбапе си поигра с десния бек на съперника и предостави топката на Серхио Рамос за 2:3.

Хюн-Су Джан за трети път в двубоя върна паритета, но скоро след това бе отсъдена и трета дузпа, която бе реализирана от френската суперзвезда на европейския тим.

Точна на спора сложи Уго Екитипе в 78', след като Кристоф Галтие го пусна в игра наред с още седем други.

И все пак Андерсон Талиска имаше последната дума за крайното 4:5 в четвъртата минута от добавените на срещата.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига с тоя

    11 18 Отговор
    Роналдо … няма го вече ! Меси е велик!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Гого

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Стига с тоя":

    Хич го няма😆😆😆 И с Ботев Враца ще вкара 2 на ПСЖ 🤭🤭🤭
  • 3 ФАКТ

    16 11 Отговор

    До коментар #1 от "Стига с тоя":

    АЗ ТАЗИ ВЕЧЕР ДРУГО НЕЩО ВИДЯХ ..НЕЩО КОЕТО ГЛЕДАХ В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ..РОНАЛДО ОТНОВО СЕ ОКАЗА ПО ДОБЪР ОТ МЕСИ..И НЕ МЕСИ..А РОНАЛДО Е ВЕЛИК..МЕСИ Е ЕДНО МЕДИЙНО ДЖУДЖЕ..ЛЮБИМЕЦЪТ НА ФИФА..МОМЧЕТО НА КОЕТО ФИФА МУ НАПРАВИ НЯКОЛКО НЕЗАСЛУЖЕНИ ПОДАРЪКА...ЧЕ И ЦЯЛО СВЕТОВНО МУ ОРГАНИЗИРА..ТВОЯ МЕСИ ИГРА В ОТБОР В КОЙТО ИГРАЯТ НАЙ ДОБРИТЕ ИГРАЧИ НА СВЕТА..И ВКАРА ЕДИН ГОЛ..А РОНАЛДО КОЙТО ИГРА В НЯКАКЪВ БУКВАЛНО СБИРЩАЙН ОТБОР ..ВКАТА 2 ГОЛА НА НАЙ ДОБРИТЕ ИГРАЩИ В СВЕТА...МИСЛЯ ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА ТИ КАЖА..МОЖЕ ДА СИ ФЕН НА МЕСИ..НО ПОНЕ БЪДИ РЕАЛИСТ..И СИ ПРИЗНАЙ ЧЕ МЕСИ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ НАД РОНАЛДО...АКО ЩЕ ОЩЕ 10 ГОДИНИ ОТ ФИФА ДА МУ ПОДАРЯВАТ ЗЛАТНИ ТОПКИ...ВСЕ ТАЯ....РОНАЛДО Е ПОНЕ С ДВЕ КЛАСИ НА МЕСИ..ПОНЕ С ДВЕ..И НЯМА НИКАКВО МЯСТО ЗА СРАВНЕНИЕ..НЯМА ГЛАВА,НЯМА ЛЯВ НЯМА ДЕСЕН КРАК....ПЕРФЕКТНИЯ ФУТБОЛИСТ..МЕСИ..ЕДИН ЛЯВ КРАК..И ТОВА Е...ЩЕ МУ ТРЯБВА ОЩЕ ЕДНА ГЛАВА И ОЩЕ ЕДИН КРАК ЗА ДА МОЖЕ МЕСИ ДА НАСТИГНЕ РОНАЛДО..САМО ЧЕ ВЕЧЕ Е НА 36..И ИГРАЕ КАТО 70 ГОДИШЕН ПЕНСИОНЕР....
  • 4 Нищо ново под слънцето

    4 1 Отговор
    Роналдо сам изработил дузпа 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    Коментиран от #6

  • 5 Чудо

    4 4 Отговор
    И в България имаме такива фамозни дузпаджии, нищо че номерата им не вървят чак толкова добре тук. Колко българи можеха да са на мястото на Роналдо! Ужасно е, че в тези времена на инфлация сякаш от нас пестят, за да дадат на тоя да си живурка като шейх!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.