Last news in Fakti

29 Януари, 2023 13:01 738 0

Турският шампион с мераци за Антоан Бароан

  • антоан бароан-
  • ботев пловдив-
  • трабзонспор-
  • трансфер

Играчът има договор с Ботев до лятото на 2024 година, а пазарната му стойност е 1 милион евро

Турският шампион с мераци за Антоан Бароан - 1
Снимка: БГНЕС

От Трабзонспор са набелязали нападателя на Ботев (Пд) Антоан Бароан (вляво), съобщава изданието "fanatik.com.tr". Турският шампион се е насочил към по-евтини варианти и играчът на "канарчетата" е сред опциите за ново попълнение.

Сред основните причини Трабзонспор да иска Бароан е възрастта му. 22-годишният футболист може да бъде привлечен с мисъл за бъдещето. Освен това, той няма да заеме квота за чужденец в тима, тъй като е роден след 1998 година, предава topsport.bg.

Бароан има договор с Ботев до лятото на 2024 година, а пазарната му стойност е 1 милион евро, така че "канарчетата" може да приберат добра сума при негова продажба.

Той е трети в гомайсторската листа на efbet Лига с 10 попадения от началото на шампионата. Към тях е добавил 4 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА