Last news in Fakti

26 Август, 2013 11:04 3 034 2

Валери и Николета пред развод?

  • валери божинов-
  • николета лозанова-
  • развод

Футболистът е решил да живее сам

Валери и Николета пред развод? - 1
Снимка: Facebook

Една от най-одумваните родни светски двойки вече е в историята. Валери Божинов призна, че е решил да живее сам. А това вероятно означава, че се развежда с жена си Николета Лозанова, пише вестник „Стандарт”.

Плеймейтката не беше открита, за да коментира новината, а футболистът само заяви, че не иска да говори за личния си живот.

Така с недомлъвки приключи връзката, която беше бурно коментирана и защитавана в началото. Стартът на любовта им не беше никак лесен и се тресеше от скандали. Валери изостави половинката си Алисия и сина им, за да бъде със сексбомбата.

Между двете дами избухна словесна война, а пък в съдебни дела решаваха споровете между родителите. Бурният романс беше последван от пищна сватба в Правец, за която бяха похарчени много хиляди левове.

Естествено Валери се сдоби и с втори наследник, този път момиче. Малката Никол направи първите си фотосесии още в корема на майка си.Из социалните мрежи всички се чудят кой е следващият футболист, който ще избере Лозанова за жена.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stone Kold

    0 0 Отговор
    izqde my parite I sega e sledvashtiq........za tazi samo poboi
  • 2 по темата

    0 0 Отговор
    Подаването на плейп.чаври върви по план - всеки, който има желание може да се облажи, стига да не го е гнус от нечистоплътните.