Last news in Fakti

6 Февруари, 2023 08:00 1 358 2

Берое без трима нови срещу ЦСКА

  • берое-
  • цска-
  • efbet лига

Мачът е в неделя

Берое без трима нови срещу ЦСКА - 1
Снимка:БГНЕС

Берое ще излезе без три от новите си попълнения в двубоя срещу ЦСКА, пише "Тема Спорт". Мачът с "армейците" е в неделя от 14:15 часа. Старши треньорът на заралии Николай Киров няма да може да разчита на контузения централен защитник Зария Ламбулич. Той не игра в последната контрола с Янтра (Габрово), като имаше болежки още от лагера в Турция. Вероятността да се възстанови за сблъсъка с "червените" е малка.

И докато за Ламбулич все пак има известна надежда, то други двама чужденци твърдо са аут. Това са последните две нови попълнения - бразилецът Густаво Каскардо и сенегалецът Бубакар Траоре. Заради проблеми с документите, най-вече работните им визи, те няма да може да бъдат уредени за старта на пролетния дял.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    1 2 Отговор
    От аъздаването си до днес, даже и до утре Боруй е с изхлузени гащи срещу цецата, дори фалшива да е цецата пак е същото. Ето за това цяла България мрази Боруй....еееее това е няма как. И не са само те де да се успокойте ейййй, има и още доста кретащи отборчета. Да си елементарен е за цял живот. Вчера разбрах от бат Венци, че целта на Слабия било участие в Европа, леле майко. И още в първия кръг ги смазват и толкоз, а после мълчание 1 месец и пак скача на Левски щото така му е наредено. А от къде са парите за Слабия никой и не пита....БГ футбола е чудо на природата...
  • 2 динамо

    3 1 Отговор
    На Лесни все някой му е виновен , че е на предпоследно място.......