8 Февруари, 2023 19:15 1 328 4

Брат на Меси нападна жестоко Барселона

  • барселона-
  • меси

Скандални думи

Брат на Меси нападна жестоко Барселона - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Братът на Лео Меси - Матиас, направи серия от скандални изказвания по адрес на Барселона и президента Жоан Лапорта. В Тwitch канала на сина си, Матиас Меси отправи редица нападки към каталунците.

"Няма да се върнем в Барселона, а ако го направим, ще изгоним Жоан Лапорта", казва Матиас.

"Каталунците са предатели. Трябваше да излязат на протест или нещо друго и да оставят Лапорта да си тръгне от клуба, а Меси да остане", е мнението на Матиас Меси.

Лео е настоящ ас на ПСЖ.

"Никой не познаваше Барселона преди Меси. Реал Мадрид беше много по-голям отбор. И така му се отплатиха", казва Матиас, цитиран от "Спортал".


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ламбо

    7 1 Отговор
    Пикльо .
  • 2 Истина

    6 3 Отговор
    Меси предаде Барса.
  • 3 Почти

    3 1 Отговор
    Никой не знаеше Барса преди Кройф!
  • 4 ССС

    1 0 Отговор
    А някой познаваше ли Меси преди Барса?

    Меси е това, което е, благодарение на себе си и Барса. Благодарение на това, че игра с футболисти, като Шави, Иниеста и Бускетс. Две ако не и три от златните топки на Меси са за тези футболисти и самия Меси е наясно с това.

    Когато спреш да си благодарен на клуба, който е създал условията да се превърнеш в най-добрия футболист в света и започнеш да считаш, че клубът ти е длъжен приказката свършва. Според мен, така стоят нещата между Меси и Барселона, да не забравяме и финансовия гробокопач на Барса - Хосе Мария Бартомеу.

    От друга гледна точка Меси е дал достатъчно на Барса, така, че има пълното право да търси начини, да изкарва повече пари в края на кариерата си.