Last news in Fakti

11 Февруари, 2023 21:13 3 389 1

Рио Фърдинанд разкри от какво се страхуват играчите на Сити

  • рио фърдинанд-
  • манчестър сити-
  • пеп гуардиола-
  • висша лига

Пеп Гуардиола вече започна твърда защита на своя клуб

Рио Фърдинанд разкри от какво се страхуват играчите на Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити е изправен пред несигурно бъдеще, след като беше обвинен в множество нарушения на финансовите правила на Висшата лига. Ако бъдат признати за виновни, "гражданите" може да получат различни санкции, вариращи от евентуално отнемане на точки до изпадане от първенството. Рио Фърдинанд знае, че това е тревожен момент за клуба, но смята, че играчите ще бъдат по-загрижени за собственото си положение, предава gong.bg.

"Мисля, че играчите ще го погледнат и ще си помислят: "Ще останем ли в състезанията?". Надяваме се, че няма да ни отнемат точки или да изпаднем. И плаща ли ми се?" Това е черното и бялото от гледна точка на играчите. Не се намесвай в това, което се случва горе. Бях в Манчестър Юнайтед с нещата с Глейзър, които се случваха", сподели Фърдинанд пред BT Sport.

Пеп Гуардиола вече започна твърда защита на своя клуб и настоя, че Манчестър Сити е "невинен до доказване на противното". Испанецът също така настоя, че няма да напусне клуба и смята, че обвиненията са повдигнати от останалите 19 отбора във Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФК Горно Уйно

    2 0 Отговор
    За мангизите, за кво друго. Да не би да защитават името на партията..