Last news in Fakti

15 Февруари, 2023 16:07 5 845 19

Тежки цифри за Левски

  • левски

Стоилов и "сините" футболисти често правят грешни стъпки в шампионата

Тежки цифри за Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Родният гранд Левски се намира в много затруднена финансова ситуация. Често се дебатира на тема дълговете на "синия" клуб.

Други цифри обаче са достатъчно показателни и то без да се навлиза в таматика, която не е изцяло футболна.

При 19 изиграни кръга в родния футболен шампионат, тимът от "Герена" има изключително скромните за историята на клуба - 8 победи. "Сините" са далеч от 50 процентна успеваемост при търсенето на победи от старта на първенството.

И колкото и да се дискутират терените, при които се играят мачовете в България, програмата, началния час на срещите и прочие - факт е, че "сините" футболисти с наставник Станимир Стоилов са много колебливи в шампионата досега.

Левски е на седмата позиция и тимът е под угрозата да пропусне евротурнирите следващия сезон.

"Сините" отпаднаха в турнира за Купата, изостават с 16 точки от втората позиция в таблицата и по всичко изглежда, че ще търсят квота за ЕКТ през евентуален бараж.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    34 2 Отговор
    колко милиона са дълговете
  • 2 фен

    45 4 Отговор
    Тези цифри не са интересни. Интересни са цифрите за дълговете на клуба и защо други клубове с много по-малко дългове бяха изпратени в аматьорския футбол, а Левски още минава метър.
  • 3 ./.

    26 4 Отговор
    ШНУР ЗА ЛЕWCKИ
  • 4 БОКО КЕ СЕ ВЪРНЕ

    16 13 Отговор
    ЧАКАМЕ БАЦЕ ДА СЕ ВЪРНЕ И ДА ОТВОРИ ЧЕРНИТЕ КАСИ.ТИХОМЪЛКОМ ,ЩЕ НИ ПОКРИЯТ ДЪЛГОВЕТЕ.
  • 5 мучо

    19 4 Отговор
    и кво сеа, да плачим ли......
  • 6 фен

    22 3 Отговор
    Верно са грандове, по задължения и копаене на дъното.Направо ме е срам от тях !
  • 7 n√Варна

    9 8 Отговор
    Илиеееев, Илиев,
    Правиш ли разлика между "цифри" и "числа"?

    Коментиран от #8, #13

  • 8 Хахахаха

    3 7 Отговор

    До коментар #7 от "n√Варна":

    Сложни въпроси за проста личност! Питай го прави ли разлика между Австралия и Австрия!
  • 9 роро

    21 4 Отговор
    Много по-важни са едни други "тежки цифри", които упорито се крият от публиката. Задълженията към НАП са вече 12 мил.лв, а община задължения са към 39 мил, както стана ясно тия дни. А Мърю уж тръбеше че работели за стабилизиране клуба, Раев щеше да изстрелва Левски в друга орбита... Дрън ,дрън ярина, както се казваше. Очевидно Левски продължават да не плащат нищо на НАП и разчитат държавата да продължи да си затваря очита. ИНаче няма обяснение защо задълженията постоянно растат, въпреки лъжите, че те се били погасявали.
  • 10 Трамвай

    19 1 Отговор
    Отбор на който охраната се състои от наркомани от София запад и те получават пари за охрана на мачове му предстои тотален фалит. Не може наркоманите да ръководят отбора
  • 11 Чудо

    14 0 Отговор
    Еми задайте си въпроса и ще намерите отговора.Защо за толкова дългове не е отнет лиценза?Според мен,никое правителство не иска да си си има работа с фенове наркомани.Ще свалят правителството като нищо в мутренската ни държава.
  • 12 така е

    2 0 Отговор
    даже се смеят и врабчетата...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Зайо Байо

    2 0 Отговор
    Защо не кажете колко са дълговете и към кого ? Тайна ли е ? И защо не са издължени вече с години ? Кой ги толерира ?
  • 15 леле КАКО

    2 0 Отговор
    И все пак ще попитам - какво би се случило , ако някой има толкова дългове и особено МИЛИОННИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ към НАП ? Държавата ще го толерира ли ? Ще му дава ли отсрочки ?
  • 16 АСТИНОМИЯ

    1 0 Отговор
    Нали говорим за сините , които преобразиха името си в ЛЕЕВСКИ и ОТБОРА НА ВЛАСТТА ?
  • 17 Пишман юнак

    4 0 Отговор
    Може ли да фалира отбор , чийто фенове и спонсори са хора като Бойко ТИКВАТА и Делян ШИШИ - най-обичаните хора на България ?!
  • 18 Ах1966

    2 0 Отговор
    Аман от тоя пропаднал клуб!Какво срамно има да обявят фалит и да тръгнат от нула както го направиха ЦСКА и Локомотив София?!Тоя голаводник и комарджия Раев и хасковския маук хем са гола вода хем горди.Ако БФС даде лиценз на говедата ще си вкарат сами автогол.Ще се наложи да се сигнализира УЕФА за това нещо.Безочието им е космическо.Раев направо ги застреля ,а не изстреля в нова орбита.Шолак не е глупак да почне с минус няколко десетки милиона оки с покупката на тия говеда.Съжалявам само истинските им фенове,които за съжаление не разбраха как един комарджия си играе с тяхната любов към отбора.Вече почна да се просят пари...отдалече се почва...събрахме ...кота 9
    ..къде отидоха тия пари,даде ли се отчет...нееее,няма и да видите.
  • 19 Ами

    0 0 Отговор
    Хич не ми пука за всички ритнитопковци.