Last news in Fakti

21 Февруари, 2023 20:10 4 033 5

Гаргара с Роналдо?

  • борусия дортмунд-
  • кристиано роналдо

Шеф на Борусия Д с любопитни думи

Гаргара с Роналдо? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Карстен Крамер разкри, че "жълто-черните" дори не са обмисляли възможността да привлекат Кристиано Роналдо. Подобни слухове се появиха, когато португалецът се раздели с Манчестър Юнайтед и беше без отбор преди да подпише с Ал Насър, предава "Гонг".

"Стойността на Борусия Дортмунд не зависи от последователите в социалните мрежи. Ние сме футболен клуб... Може да имаш най-добрите маркетингови идеи в света, но ако след това загубиш с 0:3 от Фрайбург у дома... не става", казва Крамер пред немско издание.

Трансферът на Роналдо в Ал Насър изглежда силен маркетингов ход. Любопитно е обаче дали думите на Крамер не могат да се вземат като много голямо футболно подценяване на КР7, който макар и вече да минава за футболен ветеран, е носител на 5 Златни топки.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гейчо

    5 12 Отговор
    Ама пък е по красив от меси
  • 2 Кр7?

    3 2 Отговор
    Това нещо, ксто к9, ли e?
  • 3 За всеки неуспял е приятно

    11 4 Отговор
    Да унижи някого който е 200 пъти по-голям от него!
  • 4 тома

    10 2 Отговор
    Този сигурно е директор като нашия инженер гонзо.за да пренебрегнеш футболист който ти прави минимум по 25 гола на сезон
  • 5 Лео Дузпата

    1 1 Отговор
    Меси е елементарен медиен балон.