27 Февруари, 2023 20:15 7 410 10

Замесиха Меси в брутален секс скандал

  • лионел меси

Пикантен слух за Лео Меси се разпространява в интернет

Замесиха Меси в брутален секс скандал - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мега звездата на световния футбол Лионел Меси бе замесен в секс скандал. Моделът Даниела Чавес твърди, че познава няколко момичета, които са били интимни с "много известен футболист с №10 от Аржентина", без да уточнява, че става дума за Меси. Но мнозина направиха аналогията, пише БЛИЦ.

Меси има имидж на много верен съпруг. Звездата е женен за младежката си любов Антонела. Двамата имат разкошно семейство. Наскоро пък се появиха информации, че един от синовете им - Матео, е изключително талантлив с топка в крака и може да се очаква да стане футболист.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да бе да

    39 0 Отговор
    Марадона също беше с 10 !
  • 2 Стоян Александров

    51 2 Отговор
    И Меси да е какво от това ? Той е футболист и НАС ТОВА НИ ИНТЕРЕСУВА. ДРУГО НЕ. ДА НЕ Е НЯКАКЪВ МОРАЛЕН СТОЖЕР. ЩЕ ГО РАЗБИВАТЕ ЛИ ? А КАК ДА СЕ ДОКАЖЕ, ЧЕ Е ИСТИНА, А НЕ ИЗМАМА ? ПОЗОР. Каквото прави си остава за него и толкоз. По- този начин можр и сериен изнасилвач да го изкарате, че преди 10 години е изнасилил 100 жени. Измамници. Американски простотии. Всичко така става с тези американоси..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Уго Чавес

    24 2 Отговор
    Завиждаш ли Даниелче, че Меси не ти е вкарвал голове във вратата?
  • 5 тренер

    37 1 Отговор
    На такива елементарни търсачки на слава трябва да се търси сметка!
  • 6 Меси е сериен изнасилвач

    39 8 Отговор
    Дълги години евеше зверски защитата на Реал
  • 7 Калпазанин

    24 1 Отговор
    Много изчерпателна статия подкрепена с хиляди диводи и факти, де сте расли де сте пасли бря. Източника ви да не е барбито от Бургас тита или сузанита па може и Евгени Минчев да е бил, аман от глупости
  • 8 Йеронимус БОШ

    26 1 Отговор
    Може би са имали предвид БЪЛГАРСКЯ Меси от Банкя - Бойко Борисов ? Той има афинитет към млади и свежи моми. Питайте мис Бикини и Мата Хари , ако ги намерите !
  • 9 Ко каза, ко

    13 0 Отговор
    Абе заради името на сайта сложете поне един факт в статията. Или го преименувайте на клюки.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.