Last news in Fakti

28 Февруари, 2023 08:08 4 692 2

Kултов фен открадна шоуто на наградите на ФИФА! Роналдо гледа с отворена уста, Мартинес се радва много (СНИМКИ И ВИДЕО)

  • фифа-
  • емилиано мартинес-
  • роналдо феномена-
  • лионел меси-
  • аржентина

Карлос Тула се вихри

Kултов фен открадна шоуто на наградите на ФИФА! Роналдо гледа с отворена уста, Мартинес се радва много (СНИМКИ И ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Култовият фен на Аржентина Карлос Тула открадна шоуто по време на наградите The Best на ФИФА. Церемонията се проведе във Франция. А Карлос излезе на сцената, за да вземе наградата, която привържениците на Аржентина спечелиха във въпросната категория за 2022-а.

Припомняме, че Световното в Катар започна много зле за селекцията на "гаучосите". Впоследствие Лионел Меси и съотборниците му стигнаха до титлата.

Феновете на Аржентина пък създадоха уникална футболна атмосфера в поредица от мачове.

Карлос изнесе дълга реч при получаването на наградата. Възрастният мъж от много години подкрепя по стадионите тима на Аржентина.

А участието му на церемонията The Best във футбола предизвика много положителни реакции при присъстващите в залата, а и сред футболната световна общественост.

В един момент националната му гордост сякаш взе превес в изказването на Тула и той каза нещо от сорта на: "Тук са най-добрите в играта в момента - селекционерът Скалони, вратарят Мартинес и Лионел Меси".

Карлос директно обяви много преди кулминацията на церемонията в Париж, че голямата футболна награда при мъжете ще отиде за Меси.

Думите на фена явно се харесаха изключително на Емилиано Мартинес, който бе обявен от мнозина за "лошото момче" на Мондиала, след като направи неприличен жест с наградата за вратар на Световното.

Легендите на световния и бразилски футбол Роналдо - Феномена и Роберто Карлос пък показаха любопитни гримаси по време на изявата на привърженика.

В края на речта си Карлос Тула започна да бие силно по барабана, с който излезе на сцената. Не всеки ден може да се види подобен темперамент на толкова голяма сцена.

Ето и кадри споделени в Тиутър:


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво Карлос

    12 7 Отговор
    Великан
  • 2 Гост

    5 13 Отговор
    Много тъпо като меси