7 Март, 2023 15:00 6 832 13

Алонсо показа какъв човек е! След като Строл го подпря на старта, Фернандо заяви: Ланс...

  • формула 1-
  • фернандо алонсо

Алонсо поздрави специално Строл

Алонсо показа какъв човек е! След като Строл го подпря на старта, Фернандо заяви: Ланс... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Някой ме удари", каза 2-кратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо на механиците си по време на първата обиколка на Гран При на Бахрейн.

Състезанието бе откриващо за новия сезон на шампионата. Фернандо бе ударен от... съотборника си Ланс Строл в старта на надпреварата.

За щастие на всички в "Астън Мартин", не се стигна до повреди в машините на отбора. Алонсо загуби позиции заради съприкосновението със Строл, но впоследствие 41-годишният пилот стигна до третото място и се качи на подиума. Ланс пък завърши шести. Така "Астън Мартин" излезе втори в класирането при конструкторите.

Алонсо пък въобще не се ядоса на Строл, напротив.

"Поздравления. Преди 2 седмици Ланс претърпя операция, но намери начин да стартира в Бахрейн и постигна отличен резултат", каза испанецът, след края на Гран При-то.

След това Алонсо поздрави всички в тима на "Астън Мартин".


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    17 0 Отговор
    За поздравления е действително Строл, защото кара със счупване в китката, без тренировки, заради рехабилитацията, въобще без подготовката, която обичайно се прави. Такава травма е брутална за един пилот и при мотоциклетите дори е имало такива герои, които не са успявали да изкарат състезание изправени, понеже при тях товара върху ръцете е брутален при спиране и такава контузия е най-малкото болезнена.
    Та браво на момчето, че завърши, но още по-голямо браво на Алонсо, който показа как с майсторлък и добра кола може да направи много на пистата. Въпросите на пресконференцията бяха основно за него, а не за победителите от РедБул. Ако продължат така от Асън Мартин през следващите 3 състезания ще ни очаква страхотен сезон.

    Коментиран от #5, #6, #10

  • 2 Африканец

    19 1 Отговор
    Алонсо е номер 1
  • 3 Aлфа Bълкът

    16 8 Отговор
    АХАХАХАХАХАХАХА, какво да каже като баща му му дава заплатата.
  • 4 Ферарист

    3 0 Отговор
    Ох пак се почват мъките за нас. Надявам се да се въртим около подиума. А имаше време само двойна победа ме радваше.
    При толкова инжинери стана трета година не може да се реши проблема със загуба на темпо заради гумите. Поне имаме красив автомобил.
  • 5 Владимир Георгиев

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Хах, кво браво тоя некадърник кара само, защото баща му е собственик. Той колело не може да кара болид са му дали

    Коментиран от #11

  • 6 сТРОЛ

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Смее ли.. че и миналата година беше така когато за малко не видя Свети Петър заради този нефелник..
  • 7 Кози

    2 9 Отговор
    Кво да каже Галфонсо, нали тате Строл му плаща заплатата
  • 8 гост

    1 0 Отговор
    Колко негативни коментари, не е истина. Всички карат болиди, момчето се докопа до 6то място със сериозна контузия и остави дузина пилоти зад себе си, а коментарите са, че видиш ли заради тате било това. Ами не е, браво на младока, Алонсо е толерантен и признава постижението на съотборника си, защото така Астън трупа точки.

    Коментиран от #12

  • 9 Оги

    8 0 Отговор
    За мен лично,макар,че не съм му ФЕН ,Алонсо е най добрият пилот и на 41 години,което си е много за този спорт,показа класа. Дано да ни радва и за бъдеще.
  • 10 Рони

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Това което си го написал е правилно,но м/у MOTO GP и Ф1,нямат сравнение за издражливост. Мотоциклета натоварването е само на ръцете най вече.
    Във Ф1 не е така. Майкъл Дуън,караше с гипсирана ръка и ги разпукваше. Михаел Шумахер ,също потвърди,когато беше моторен състезател,че при моторите натоварването и опасността е в пъти по голяма.
    Иначе на Фернандо му желая здраве и успехи занапред.
  • 11 Алонсо

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Владимир Георгиев":

    В известна степен си прав.
    Имаш крава,пиеш мляко.
    Имаш тати милиардер,караш Ф1,нямаш тати милиардер,караш,но Мерцедес на 10 години нов внос от Германия.
    Има къде по кадърни от тоя кавал,но нямат спонсори.
  • 12 Сър Уилиам

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Алонсо признава постижението на съотборника си това е факт,поради факта,че Алонсо от всички пилоти има най пеперлив език и ако много говори против сина на собственика на отбора,отива директно в ТРУД И РАБОТНА СИЛА. Фернандо не е първа младост все пак,макар,че е най кадърен и опитен от всички. А Строл сме го видяли вече що за пилот е ,дори би трябвало да го кръстят СТОЛ ,там на скамейката му е мястото.
  • 13 Валери

    0 1 Отговор
    А представяте ли си ако строл беше подпрел урангатана от .ержедес какво щеше да стане ? Едни вопли едни сополи и едни обвинения в расизъм ....мани мани 🤣🤣🤣