Last news in Fakti

7 Март, 2023 20:00 4 374 4

Странно наказание в Манчестър Юнайтед, размина се жесток конфликт между Роналдо и Тен Хаг?

  • манчестър юнайтед-
  • тен хаг-
  • кристиано роналдо

Тен Хаг накарал "червените дяволи" да...

Странно наказание в Манчестър Юнайтед, размина се жесток конфликт между Роналдо и Тен Хаг? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Тен Хаг накарал играчите си да слушат празненствата на Ливърпул в съблекалнята след загубата им с 0:7 в мач от Висшата лига, според "Мирър".

Треньорът смята, че това ще мотивира футболистите на Юнайтед, твърди изданието.

Футболни зевзеци пък се шегуват, че ако Кристиано Роналдо не бе сменил клубната си принадлежност наскоро, можеше да се стигне до колосален скандал между Роналдо и Тен Хаг, при подобно стечение на дербито и решение на Ерик.

Както е известно, 5-кратният носител на Златната топка напусна Ман Юнайтед по средата на сезона. Сочи се, че отношенията между него и Тен Хаг не са били добри.

В по-глобален план пък не бeше отдавна времето, в което Ман Юнайтед със сър Алекс Фюргюсън за мениджър и непримирими бойци на терена като Пол Скоус и Рио Фърдинанд отстрани в 1/2-финалите на Шампионска лига през 2008 година Барселона с гениалните халфове Шави и Иниеста и младия титан Лионел Меси, за да триумфира в края на сезона с титлата в ШЛ. Роналдо пък стана голмайстор на турнира тогава. Сега Рони е в Ал-Насър.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 . Роналдо

    7 2 Отговор
    Мога да играя и в Реал Твърдица, но не може всеки некадърник да строи отбора, за загуба много на нула!
  • 2 Ко става тука

    9 0 Отговор
    Авторът Тервел твори статия след статия за Роналдо,като в тази последната си накрая,дори го нарича Рони.Шфенстерско ми идва някак
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мдаа

    5 2 Отговор
    Когато Роналдо им каза истината в очите, го изкараха какъв ли не ! Сега неслучайно загубата им е със седмица !