Last news in Fakti

10 Септември, 2013 07:01 18 477 5

Масажист спаси отбора си от гол (ВИДЕО)

  • масажист-
  • апаресиденсе-
  • бразилия

След като помогна на тима си, масажистът бе подгонен

Масажист спаси отбора си от гол (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Има нещо гнило в... Бразилия! Странни неща се случват по терените на южноамериканската страна, която ще приеме Световното първенство по футбол догодина.

Масажист на Апаресиденсе спаси своя отбор от сигурно попадение, заставайки на голлинията и изчиствайки топката. След като помогна на тима си, масажистът бе подгонен от противниковия отбор.

Самият физиотерапевт заяви след мача, че е нямал друг избор освен да се „притече на помощ” на клуба си, защото това е била единствената възможност той да продължи напред в плейофите.

В крайна сметка Апаресиденсе отстрани Тупи и се класира в следващата фаза. Вижте видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    2 2 Отговор
    .аси, то тва е за анулиране на мача според мене.
  • 2 Иван Господинов

    2 1 Отговор
    това е отборен играч
  • 3 Антон Джоглев

    4 0 Отговор
    Това е станало на стадион Юнак в София преди около 100 години, когато вратар е бил офицер и неговият адютант избива топката от гол линията.А според футболният борд това не се наказва

    Коментиран от #4

  • 4 PROFESIONALISTA

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Антон Джоглев":

    Ами то тогава дай сега на всеки откачен фен, който му скимне- да излиза по терена и да помага на отбора си, как може такава простотия? Директно трябва да се преиграва мача...
  • 5 Бай Иван

    2 0 Отговор
    Мйтап няма,но доста бързо бяга масажиста.