Last news in Fakti

11 Март, 2023 12:10 3 658 3

Барселона "цака с топла бира" саудити?

  • барселона-
  • лионел меси-
  • ал итихад-
  • ал-хилал

Реплика от култов български филм сякаш е много точна за трансферната битка за Меси, откъм финансов аспект

Барселона "цака с топла бира" саудити? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

От Барселона искат да си върнат Лионел Меси в редиците. Според информация от Пиренеите, каталунците ще предложат годишна заплата на Лео в рамките на... 200 000 евро.

Офертата е толкова малка спрямо настоящото, а и предишни възнаграждения на Меси поради факта, че Барса има финансови проблеми. От гранда обаче щели да организират бенефис на Лео след време, а Меси ако се съгласи, ще прибере всички приходи от такъв мач на "Камп Ноу". Счита се, че ще се събере сума над 100 милиона евро от такъв бенефис.

Също така обаче други информации сочат, че два клуба от Саудитска Арабия предлагат на Меси по 88 милиона чиста заплата за сезон, ако напусне ПСЖ като свободен агент и парафира с тях това лято.

Едва ли оферите на Ал Итихад и Ал-Хилал може да се сравняват с визираното по-горе предложение на Барселона. А 35-годишният Меси явно ще трябва да прави интересен избор свързан с футболната си кариера.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    0 3 Отговор
    ФК "Барселона" "цака с топла бира" саудити.
  • 2 Байерн Мюнхен

    7 9 Отговор
    Тоя вече за нищо не става. Добре че му подариха световната купа. Усилено върви по стъпките на гелосания. Барса ще направи много голяма грешка, ако това е истина. Да ходи при Кристиано и да потичва за здраве и за мноооого пари някъде по арабския полуостров.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.