13 Март, 2023 12:41 1 771 7

Призив за кардинална промяна в Левски

  • левски

От "Левски на левскарите" с интересна позиция

Призив за кардинална промяна в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на Управителния съвет на сдружение "Левски на левскарите" Димитър Костадинов призова за оставки в клуба на най-високо ниво, предава "Гонг".

"В края на подготвителния период тази година г-н Станимир Стоилов изнесе информация, че за футболисти от нашия отбор е имало интерес и оферти в размер на близо 6 милиона лева. След което изпълнителният директор г-н Ивайло Ивков потвърди тази информация, но след това се случи така, че мажоритарният акционер на клуба определи тази информация като класическа лъжа.

Ако Станимир Стоилов и изпълнителния директор Иво Ивков лъжат, нека поемат отговорност и подадат оставки без каквито и да е финансови претенции към Левски. Принципите ни не позволяват да следваме лидери, които не казват истината. Ако обаче се окаже така, че мажоритарният акционер (Наско Сираков) не е казал истината и ни е излъгал за пореден път, нека тогава той депозира притежаваните от него акции в клуба", коментира Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рамбосилек

    8 3 Отговор
    Насе, Насе, ти у се
  • 2 И този,

    3 2 Отговор
    приема присърце нещата.Пералнята
    ще завърти числото на късмета.
    Гала ще го въведе и общо взето,
    почна се! Да дойдат фракциите от
    цялата страна,а не само лозунги!
  • 3 Тома

    4 2 Отговор
    Наско един път си свали шортите пред феновете на Левски сега му ги искаме пак
  • 4 Стоян Александров

    3 3 Отговор
    Левскар съм. Но. Но Левски е задължен да фалира, не го ли разбрахте вече. Пътя е само един. Откакто Мъри дойде и взе само розови всичко свърши. И Мъро и Насьо знаят за това. Изпрани да милярди през отбора и всичко трябва да се заличи. Заличаването е само, само чрез ФАЛИТ. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ НИЕ КАКВО ИСКАМЕ СЛЕД КАТО НЕ ИМ ДЪРЖИМ СМЕТКА ЗА ВСИЧКО И ЗА ДЪРЖАВАТА НИ Е ТАКА. 33 ГОДИНИ ПОЗОР И УНИЖЕНИЕ НА ЕДНА ВЕЛИКА СТРАНА. СТРАНА ДЕТО Е СПОСОБНА ДА СИ ПРОИЗВЕЖДА ВСИЧКООООО, А РЕАЛНО НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ. А ЛЕВСКИ НЯМА И НЯМА ДА ИМА НИТО ЕСИН ФУТБОЛИСТ БЪЛГАРИН СТРУВАЩ ПОВЕЧЕ ОТ 5 ЛЕВА. КОЗЯК КАЗВА И ЛЕВСКИ ФАЛИРА. ТОЛКОЗ. БЕЗВЪЗВРАТНО Е
  • 5 дядо

    3 2 Отговор
    закриваите тоя цирк
  • 6 Диамантената ръка

    2 1 Отговор
    Ами НАП да пуска на публична продан Кордоба и Краев и който има интерес да пуска оферти, сумите отиват за погасяване на дълга, ако не стига още двама трима и ще се приключи въпроса. Н.Михайлов като бонус за 1 лев...
  • 7 Йеронимус БОШ

    0 0 Отговор
    Кардинална промяна значи само едно - ФАЛИТ !