Last news in Fakti

17 Март, 2023 16:41 1 410 2

Отличен жребий за "лъвовете"

  • българия-
  • волейбол

Фортуна се усмихна на волейболистите ни

Отличен жребий за "лъвовете" - 1
Снимка: БГНЕС

Мъжкият национален отбор на България по волейбол е в група "С" в олимпийските квалификации. Съперници на "лъвовете" на турнира в Китай са Полша, Аржентина, Нидерландия, Канада, Мексико, Белгия, както и домакините от Китай.

За Олимпийските игри в Париж догодина се класират първите два отбора в крайното класиране.

Може да се каже, че жребият е отличен за "лъвовете". Другите 2 олимпийски кавалификационни групи изглеждат доста по-трудни.

Група "А": Бразилия, Италия, Иран, Куба, Украйна, Германия, Чехия, Катар
Група "В": Япония, САЩ, Словения, Сърбия, Турция, Тунис, Египет, Финландия


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Надали

    5 1 Отговор
    Преди 5-10 години сме щели да имаме шанс при тези отбори в групата, ама като гледам последните 1-2 години - никакъв шанс да сме в първите два отбора от споменатите...
  • 2 безпартиен

    0 2 Отговор
    Има шанс макар и малък само и единствено с Казийски в отбора!Иначе пропускаме!Разговаряйте с човека нормално и ще успеем!