Last news in Fakti

20 Март, 2023 19:59 15 758 5

"Лъвът", който надви Кличко, Тайсън и Холифийлд, предупреди Фюри: Усик е...

  • тайсън фюри-
  • александър усик-
  • ленъкс люис

Ленъкс Люис показва респект към Александър Усик

"Лъвът", който надви Кличко, Тайсън и Холифийлд, предупреди Фюри: Усик е... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Ленъкс Люис е последният абсолютен световен шампион в тежка категория.
Той излезе победител в емблематични боксови мачове срещу Ивендър Холифийлд, Майк Тайсън и Виталий Кличко. "Лъвът" е считан от мнозина за най-комплексният шампион в модерната история на тежката категория в бокса. Думи на Люис изглежда трябва да са сигнална лампа за Тайсън Фюри. Както е известно Фюри и Александър Усик се очаква да се бият на 29 април за всички титли в категорията. Трябва да има боксов наследник на Ленъкс. А ето какво сподели той още преди да стане ясно, че такъв мач се планира да има в края на следващия месец.

"Няма да бъде лесна битка за Фюри. И Усик е шампион. Александър е отдаден на бокса, той влага цялата си воля в подготвителните лагери. Със сигурност ще се опита да намери начин да уязви Тайсън".

Каза роденият в Уест Хям, Лондон, великан между въжетата, цитиран от BT Sport. Създадоха се впечатления, че Фюри може да подцени Александър Усик. Ленъкс Люис е на мнение, че това би било сериозна грешка от страна на Тайсън.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Стършел

    11 0 Отговор
    Това(обидите, които си разменят), са си думи целящи реклама за повече мъни! Във всички мачове на най-тежките е било и така ще е и занапред.
  • 4 Иван от Троян

    1 0 Отговор
    АА този нищо не е нашия пулю изтрепа всички улични псевдо никому непознати квартални мишки .Така че този да се страхува .
  • 5 Динозавъра

    2 0 Отговор
    Размера не винаги има значение ! Помните ли как Майк Тайсън /180 см височина/ правеше за смях доста по-едри противници ?!