Last news in Fakti

22 Март, 2023 15:15 1 783 2

Д-р Марко с показателни думи за "Лудия" Макс

  • формула 1-
  • макс верстапен

"Той е неконтролируем"

Д-р Марко с показателни думи за "Лудия" Макс - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Макс Верстапен направи най-бързата обиколка на Гран При на Саудитска Арабия в последния тур на състезанието. Появиха се тези, че настоящият световен шампион във Формула 1 се е държал неуважително към своя тим "Ред Бул" след края на надпреварата.

Макс излезе лидер в класирането на Ф1 като има именно 1 точка повече от съотборника си Чеко Перес. Ето какво каза доктор Хелмут Марко, пред австрийска телевизия. Той е сред най-основните фигури за успехите на "биковете".

"Типичният Макс. Той беше неконтролируем, но такъв си е Верстапен. Макс и Чеко постоянно питаха в заключителната фаза на състезанието кой е с най-бързата обиколка. Макс изчака до последната обиколка, атакува и Перес нямаше как да му отговори. А това означаваше, че Верстапен е лидер в класирането след първите два старта. В "Ред Бул" сме много доволни от състезанието в Саудитска Арабия".

Макс спечели първото Гран При за сезона, а Чеко второто. Прякорът на Верстапен е красноречив - "Лудия" Макс.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бойко

    4 2 Отговор
    малоумници
  • 2 не се вижда

    11 1 Отговор
    нищо лудо,което да е направил Макс Верстапен , единствено съвпадение с името на популярния филмов герой и често толериране от старана на управлението на ф1 и световната автомобилна асоциация създават впечатлението за някаква изключителност.Впрочем,който е гледал по-отдавна Ф1,ще знае че такъв беше и Хамилтън,нахъсан младок на когото се прощаваха много нарушения,но сега е просто един мрънкач.Ще ми се да видя"лудия Макс" след време когато вече ще си е изиграл ролята и друг ще бъде толериран така,колко луд ще бъде.