Last news in Fakti

26 Март, 2023 10:58 1 765 0

ЦСКА - София изпрати първа оферта за Бирк Риса

  • риса-
  • цска - софия-
  • договор-
  • защитник-
  • молде

Договорът на бранителя с Молде изтича след 9 месеца

ЦСКА - София изпрати първа оферта за Бирк Риса - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА - София продължава да работи усилено по трансфера на централния защитник Бирк Риса (вдясно). Твърди се, че "червените" са набелязали футболиста на Молде и правят всичко по силите си да го доведат на "Българска армия".

Риса е на 25 години и е с по-силен ляв крак. Неговият договор изтича след 9 месеца и това дава шанс на ЦСКА - София да го измъкне срещу по-скромна сума от реалната му цена. Поради тази причина столичният гранд желае да изпревари конкурентите за Риса и да финализира трансфера му още преди лятото.

Скандинавецът вече се е разбрал за заплатата си с лидера в родното първенство, но преговорите между ЦСКА - София и Молде тепърва навлизат в същината си, предава gong.bg.
"Червените" вече са изпратили първата си оферта за норвежкия първенец и очакват отговор. Припомняме също, че Риса е клиент на агенцията, която представлява и Джонатан Линдсет и Дауда Бамба от състава на "червените".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА