Last news in Fakti

20 Септември, 2013 09:58 1 396 0

Коку: Не трябваше да подценяваме Лудогорец

  • коку-
  • псв айндховен-
  • лудогорец-
  • лига европа

Мнения след победата на Лудогорец над ПСВ Айндховен

Коку: Не трябваше да подценяваме Лудогорец - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Tреньорът на ПСВ Айндховен Филип Коку не скри разочарованието си от представянето на отбора при домакинската загуба с 0:2 от българския Лудогорец в срещата от първия кръг в група "Б" на Лига Европа.
 
"Липсваше ни необходимата за всяка среща острота. Преди мача предупредих, че Лудогорец не трябва да бъде подценяван. Това е отбор, който може да създава положения. Не успяхме да направим почти нищо в атакуващ план. Нещата не се получиха и това е разочароващото", коментира Коку.
 
Специалистът се надява тази загуба да мотивира допълнително футболистите от състава за предстоящото дерби срещу Аякс.
 
"Понякога е хубаво след един важен мач да предстои друго дерби, защото бързо можеш да се реваншираш", каза Коку.
 
Полузащитникът Стейн Схаарс призна, че отборът се е представил под нивото си.
 
"Като отбор играхме много под възможностите си. Сезонът е дълъг и в някои срещи нямаш ден и допускаш загуби. Знаем това, но винаги е неприятно, когато се получи. Трябваше да се представим по-добре", коментира Схаарс.
 
Шведът Ола Тойвонен се завърна в стартовия състав след 10 седмици, но също нямаше много поводи за радост.
 
"Вече съм напълно здрав. Очаквах дълго време този момент. След два месеца и половина отново започнах като титуляр. Хубаво е, че се върнах, но мачът не беше много добър за нас. Липсва ми игрова практика, физически също ми беше трудно. Не успях да дам 
това, което мога", каза Тойвонен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА