Last news in Fakti

5 Април, 2023 15:59 2 895 0

Исторически промени при "принцовете"?

  • псж-
  • лионел меси-
  • зинедин зидан

Меси си тръгва от ПСЖ, Зидан сменя Галтие?

Исторически промени при "принцовете"? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

ПСЖ е пред две грандиозни промени. Според информации от Франция, Лионел Меси почти сигурно ще напусне клуба това лято. Настоящият договор между "принцовете" и Меси изтича в края на сезона, твърди се, че шансовете за преподписване са изключително малки.

Междувременно, клубът се насочва към треньорска рокада. Кристоф Галтие губи позиции в ПСЖ, а ръководители на "принцовете" искат да видят Зинедин Зидан начело на тима за старта на новата кампания.

Зизу е световен шампион като футболист с Франция. Той бе звезда на "петлите". Като треньор пък направи рекорд - 3 поредни спечелени титли в Шампионска лига като наставник на Реал Мадрид.

Зидан е без тим в момента. Твърди се, че са в ход преговори между Зизу и ПСЖ. Голямата цел на "принцовете" е да спечелят трофея в ШЛ още следващия сезон. Зидан е голям футболен любимец на Килиан Мбапе. Младият французин е основният лидер в отбора на ПСЖ.

*Снимката е от минало издание на "Ел Класико" между Барса и Реал.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА