Last news in Fakti

27 Септември, 2013 11:30 884 0

ПСВ си хареса играч на Ботев Пловдив

  • псв-
  • стаховяк-
  • ботев пловдив-
  • трансфер

Холандците напират за Стаховяк

ПСВ си хареса играч на Ботев Пловдив - 1
Снимка: botevplovdiv.bg
Развенчаният от Лудогорец холанд­ски гранд ПСВ Айндховен проявява сериозен интерес към стража на "Ботев" (Пловдив) Адам Стаховяк, твърди „Меридиан Мач". Вратарят се представя отлично от началото на шам­пионата и „лалета­та" са отправили оферта към футболиста. Цената на играча е 2 милиона евро.
 
Около разузнава­нето на Лудогорец холандците са изг­ледали двубоя на „канарчетата", ка­то Стаховяк е вля­зъл в полезрението им. Роденият на 18 декември 1986 година страж по­пада в списъка на Филип Коку. Представители на холандския гранд ще присъстват още в събота в Разград в мача срещу Лу­догорец.
 
Стаховяк се представя на добро ниво и шефовете на ПСВ Айндховен ще искат отблизо да преценят играта на вратаря. До зи­мата двете ръко­водства трябва да си стигнат ръцете за евентуална сделка, като от "Бо­тев" няма да клек­нат под 2 милиона евро. Със сигур­ност ръководство­то на „канарчета­та" ще търси нов вратар през зимна­та пауза за конку­ренция на младока Росен Андонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА