Last news in Fakti

28 Септември, 2013 16:36 787 0

Байерн и Аякс на опашката за Вутов

  • вутов-
  • левски-
  • аякс-
  • байерн

Младокът в регистър с най-обещаващите футболисти

Байерн и Аякс на опашката за Вутов - 1
Снимка: БГНЕС
Талантът на родния вицешампион Левски Антонио Вутов е сериозно следен от скаути на Аякс и европейския клубен първенец Байерн Мюнхен, информира вестник "Труд".  17-годишният талант е в списъците на почти всички силни отбори на Стария континент. Това е редовна практика за големите клубове - да правят регистър на всеки младок, който изпъкне. 
 
През лятото обещаващият техничар беше много близо до италианския Удинезе, но собственикът на тима от "Герена" Тодор Батков успя да го убеди да остане. Отдавна в Левски треперят за Вутов, тъй като той все още не е навършил 18 години и няма право да подпише професионален договор. Това може да стане едва на 6 юни 2014 година.
 
Както е известно, четирикратният европейски клубен първенец Аякс от десетилетия разполага с една от най-силните школи в света. В Байерн също работят добре с младите си футболисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА