Last news in Fakti

3 Май, 2023 23:08 1 644 0

Везенков с великански изяви

  • баскетбол

Олимпиакос победи Фенербахче с кош със сирената

Везенков с великански изяви - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Олимпиакос постигна изключително драматична победа като гост на Фенербахче в 1/4-финален мач от Евролигата.

Двубоят между баскетболните грандове завърши при резултат 72:71 за гостите.

Костас Слукас реализира ключова тройка за гръцкия тим със сирената. Везенков направи заслона преди стрелбата на гарда.

Малко преди това Сашо реализира също много важна тройка. Сънародникът ни завърши срещата в Турция със 17 точки. Само Слукас от гостите и Дорси от домакините вкараха повече в двубоя.

Олимпиакос си върна домакинското предимство в серията и има преднина от 2-1 победи. Тимът, който запише 3 успеха в серията, ще се класира за Финалната четворка на престижната баскетболна надпревара за мъже.

Сашо имаше колеблив мач днес в атака, до средата на последната четвърт на срещата. Но в най-важните ситуации и особено в последните 60-ина секунди на двубоя показа защо е считан от мнозина за най-класният баскетболист в европейския клубен баскетбол този сезон.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА