Last news in Fakti

5 Май, 2023 18:29 1 888 3

"Искам да изляза здрав от бокса"

  • антъни джошуа

Джошуа с екзистенциални разсъждения

"Искам да изляза здрав от бокса" - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Не искам на 50 години да съм в безпомощно физическо състояние. Искам, живот и здраве, хората да ме виждат свеж дори и на старини. Много боксьори не излизат от спорта в добро здраве, защото тялото им се амортизира прекалено много", заяви бившият световен шампион в тежка категория на професионалния бокс Антъни Джошуа.

Той говори пред "Men’s Health", предава "Спортал". В момента Тайсън Фюри и Александър Усик са шампиони в "кралската" дивизия. Джошуа е на 33 години. Антъни е великобританец и има само 3 загуби в професионалния бокс.

Не е изключено скоро да участва пак в бой за световна титла в спорта.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зомбайо

    16 0 Отговор
    Добро утро.... Боксът не е никакъв спорт а кърваво шоу, като игрите в колизеумите на древния Рим - диващина. За ММА да не говорим, той трябва да се забрани, защото там доста често направо убиват хора на живо!
  • 2 Ти излезе

    4 6 Отговор
    Усик те съжали и не си инвалид.
  • 3 Един

    1 0 Отговор
    Като не искаш, що не стана шахматист ве тикво. Колко са ми смешни такива виртуози на мисълта.