Last news in Fakti

7 Май, 2023 14:10 4 215 3

Ал-Хилал с гениален ход в битката за Меси?

  • ал-хилал-
  • лионел меси

Подготвя се троен трансфер

Ал-Хилал с гениален ход в битката за Меси? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Договорът между ПСЖ и Лионел Меси изтича в края на сезона. Най-вероятно няма да се стигне до преподписване. Бившият клуб на Меси Барселона и Ал-Хилал, гранд от Саудитска Арабия са фаворити за подписа на Лео. Счита се, че той желае най-много да се върне в Барса, що се касае до футболното му бъдеще.

На Пиренеите излезе информация, че Ал-Хилал подготвя грандиозен ход, а именно тройна оферта към Лионел Меси и много добрите му приятели Серхио Бускетс и Жорди Алба.

Ако такъв троен трансфер се осъществи, Меси, Бускетс и Алба ще взимат много по-високи заплати в сравнение с възнагражденията им в ПСЖ и Барселона този сезон.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    9 0 Отговор
    И какво му е гениалното? Плаща повече. Имал - дал.
  • 2 Знайко

    0 0 Отговор
    ...същото като в колоезденето...Тадей Погачар, словенец, кара е в европейски отбор, който заради кинти за бюджет се нарича Обединени арабски емирства! Душата не ами идентичността си продават за кинти! Е това ако са европейските ценности.....ще се казваме какато кажете ,докато имате кинти, после ще се казваме както кажат следващите с кинти!
  • 3 Тото 1 и Тото 2

    0 0 Отговор
    А нещо за гениалните ходове на БЪЛГАРСКИЯ МЕСИ ?