Last news in Fakti

2 Октомври, 2013 13:50 827 0

Порточанов: Михайлов само се напива!

  • порточанов-
  • бфс-
  • михайлов-
  • алкохол-
  • стоичков

Порточанов с остра критика към шефа на БФС

Порточанов: Михайлов само се напива! - 1
Снимка: БГНЕС
Бившият шеф на БФС Христо Порточанов отправи тежки обвинения и закани към настоящия президент на футболната централа - Борислав Михайлов. Порточанов обвини Михайлов в бездействие и че е едва ли не алкохолик. Той също така потвърди, че кандидат за заместник на Михайлов ще бъде Христо Стоичков, който в момента не е ангажиран с никаква работа.
 
"Предложението Борислав Михайлов да се яви на детектор на лъжата все още е в сила, не е отпаднало. Доколкото знам, той не е направил нищо по въпроса. Освен да се напива, той друго не прави. Ще закарам детектор на самия конгрес", заяви Порточанов в интервю за "burgas.topnovini.bg".
 
"Аз няма да се кандидатирам за президент на БФС, Ицо Стоичков ще бъде кандидат. Но все още няма насрочена дата за нов конгрес. Преди това трябва да има изпълнителен комитет и той трябва да насрочи дата за конгреса".
 
"Боби още не ни е събрал на заседание. От 12-и юли на практика този футболен съюз е нелегитимен и няма право да работи. Сега Боби Михайлов се забавлява, но ще го заболи главата в най-скоро време", закани се още той.
 
Порточанов сподели мнението си за тежкото състояние, в което се намира Нефтохимик. Въпреки нелошият старт, който направиха бургазлии, в последните 30-40 дни те се превърнаха в тотален аутсайдер и заедно с Пирин Гоце Делчев изглеждат като двата най-сигурни изпадащи.
 
"Не знам коя дума да употребя за случващото се в Нефтохимик. Каквото и лошо нещо да кажа, ще бъде меродавно. Това е срам за Бургас и за клуба. Не мога да кажа защо така се получава, Николай Филипов да отговаря".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА