Last news in Fakti

12 Май, 2023 09:19 2 074 10

"Лаута" се превръща в истинско бижу

  • лаута-
  • локомотив пловдив-
  • стадион-
  • футбол

Междувременно работниците продължават и с работата си по трибуна “Спортклуб”

"Лаута" се превръща в истинско бижу - 1

На “Лаута” вече се работи усилено по Етап 3 от строителството на стадион “Локомотив”, което предвижда съоръжението да бъде затворено с ъглови сектори, споделя TribunaPlovdiv.bg.

В момента тече усилена работа по изграждането на “Южната” трибуна на съоръжението, като козирката вече е поставена и предстои да бъдат монтирани седалките, за да може да се подготвят документите за приемателна комисия.

Междувременно работниците продължават и с работата си по трибуна “Спортклуб”, където Кота 0 беше налята преди около месец, като вече тече надземното изграждане.

Работната група, която се занимава с изграждането на цялостното завършване на комплекс “Локомотив” вече работи по Етап 3 на строителството, като в него ще бъдат включени всички оставащи елементи, за да може новото бижу на “смърфовете” да има много добър европейски вид.

Привържениците на “смърфовете” все по-усилено обсъждат възможността стадион “Локомотив” да разполага със затворен стадион (ъглови сектори), за да може съоръжението да има изцяло завършен вид. По проект тези сектори липсват, но в момента се работи усилено и по тази част.

Oсвен ъгловите сектори в момента се обсъждат и темите за: бизнес сграда с офис помещения, хотелска част, визуално затваряне с големи лед табла и допълнителна рекламна площ.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 барона

    8 2 Отговор
    Браво. А дано.Но после да възстановят и отбора,че там сега играе Велбъжд преименуван на локо
  • 2 математик

    6 3 Отговор
    еее, как!? хотел задължително! анадола трябва да имат хотел, така ще се издържат, иначе с билети не става! нали се водеха за ръчички по двама с едно билетче... хахахахахаха, няма такЪва гавра

    Коментиран от #8

  • 3 Новина

    5 1 Отговор
    Само Велбъдж, когато идваме от Кюстендил ще спим там! Хем ще гледаме мача през терасата!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 фен на ЛЕВСКИ София

    4 5 Отговор
    Тези са най-неприятния отбор! Затова и Навсякъде ги посрещат с "Ци - - ни"

    Коментиран от #9

  • 6 Търновец

    6 0 Отговор
    Само Етър има хотел на стадиона. Това е голяма простотия за спортно съоръжение - хотел. Да е база - горе долу бива, но при тях! Вечер пискат из стаите калтиите, през деня по трибуните. И един МОЛ ако може! Детска градина, училище, помещение някъде да се плетят кошници, да се дълбаят лъжици...
  • 7 Деса конят

    3 7 Отговор
    На градче с 367 567 жители 100 милиона за два стадиона ми се струва прекалено?

    Коментиран от #10

  • 8 ГЛУПАК

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "математик":

    Приятел всеки стадион в чужбина има хотелска част която да се ползва когато има мач ,а когато няма както казваш да печелят пари. За първи път чувам че е лошо да печелиш пари .
    Или е по добре да се издържа от държавата ?
  • 9 Кондьо

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "фен на ЛЕВСКИ София":

    Цигани,ама ви опъ н@ха.
  • 10 Ко Не

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Деса конят":

    Градчето е вече над 600 000 ако не знаеш ...имаш ли си на идея , че новия стадион на Тотнъм ще струва над 1 милиард лири ...ти ремонт скоро правил ли си ...за 50 милиона евро 2 стадиона с категоризация 4 звезди на УЕФА....
    Дано скоро има и в други градове...А Пловдив специално пък най много заслужаваше това да се случи ...