Last news in Fakti

12 Май, 2023 14:00 2 104 13

Наско Сираков: Заплашват ме елементарни типове, но не знаят с кого си имат работа! Не съм проститутка на повикване!

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски-
  • фенове

Никога не съм бил с охрана и нямам намерение

Наско Сираков: Заплашват ме елементарни типове, но не знаят с кого си имат работа! Не съм проститутка на повикване! - 1

Собственикът на Левски - Наско Сираков, заяви, че е получавал заплахи от елементарни типове, които не знаят с кого си имат работа. Той сподели още, че най-много го притесняват две неща - задълженията към НАП и кой ще е новият треньор на отбора.

"Съжалявам много, аз не съм проститутка на повикване, защото те решили 4 дни преди Общото събрание да си правят среща с ръководството. Не бях в София и го заявих. Дни по-късно бях на Общото събрание и всякакви въпроси, каквито искаха, можеха да бъдат обсъдим там.

Никога не съм бил с охрана и нямам намерение. Заплахи съм получавал от елементарни типове, но те не знаят с кой си имат работа. Това не може да ми въздейства или да ме уплашат току-така", заяви Сираков пред "Труд".

"Първо трябва да си оправим проблемите с НАП, които са натрупани с годините. Истината е, че през последните повече от 10 години Левски се превърна в синоним на некоректност към много страни – държава, мениджъри, футболисти. До 2008 година бяхме средно европейски клуб като организация и поведение. Ако погледнете колко дела са водени, а и продължават да се водят, ще видите за какво става въпрос.

Аз ще съм най-щастливият човек Левски да има нов стадион като този, който видяхме в Пловдив. Но има по-належащи проблеми за решаване. При всички положения в момента, в който си оправим нещата с НАП, ще помислим за нов стадион и ще се обърнем към държавата.

Кой ще бъде треньор на Левски за следващата година. Това е единственото, което ме тревожи с изключение на НАП, разбира се. Този проблем с държавата е приоритет в момента. Това е воденичен камък, който ни виси на шията и ако искаме да се превърнем отново в средно европейски клуб с нормални отношения към всички, трябва да започнем от проблема с държавата", добави легендата на "сините".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 син паразит

    27 2 Отговор
    Напротив съвсем наясно са с кого си имат работа!
  • 2 ефбет уинбет хазартМед

    23 2 Отговор
    на нас обаче си,насе не се прави,не ти отърва да ти прибират комисионните,че за рулетката не остана...
  • 3 Всички знаят

    23 2 Отговор
    Е, има такива и без повикване! Чакат някой да дойде и да даде пари!
  • 4 Наглецо

    19 2 Отговор
    Какъв проблем ти е държавата бе,смотан.Нямате пари,а се правите на баровци ! Това ви е проблема.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    13 0 Отговор
    За да има Левски такива дългове при толкова помощи от Привърженици и други,явно е много Крадено и Много се краде в момента!
  • 8 Никой

    11 2 Отговор
    Предполагам ,че тези които те заплашват знаят КОЙ си. Наско Раев.Ама така хубаво ВИ го натресе Божков,че умиране има отърване няма. Помоли Таки ,белким кихне още някой лев,ей така от добро сърце,покрай шурея.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този

    8 2 Отговор
    Младеж и други подобни затова плюят и заплашват . Защото им спряха или намаляха приходите от отбора. Те са като кърлежи! Отделно Насо е свикнал да е на кранчето..ама като плаща друг. Тъй че превеждайте пари 💸
  • 11 Тома

    8 1 Отговор
    Ние знаем кой е наско.Той е който си свали шортите пред феновете понеже е голям левскар

    Коментиран от #12, #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Левски 1914

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Тома":

    А пък ние помним , как Наско бодна четири парцала на ФАЛИРАЛИЯ отбор!