Last news in Fakti

18 Май, 2023 13:30 1 257 3

Усик мечтае да се бие с Тайсън, но не Фюри

  • александър усик-
  • майк тайсън

Александър иска всички титли в "кралската" дивизия

Усик мечтае да се бие с Тайсън, но не Фюри - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Александър Усик, който е един от двамата настоящи шампиони в "кралската" категория на професионалния бокс, сподели, че иска да се бие с... Майк Тайсън или по-скоро боксьор с качествата на Железния Майк.

"Майк Тайсън е голяма легенда. Скорост, мощност, неудържим стил на ринга. Би било интересно да се бия срещу такъв съперник", споделя Усик.

Той също така допълва, че се стреми да спечели всички шампионски колани в категорията и това е голямата му цел в спорта.

Александър изглежда не се плаши от бой с Тайсън Фюри, също настоящ шампион в категорията. И Фюри изрази желание да спечели всички титли в "кралската" дивизия. Възможно е такъв бой да се състои до края на годината, въпреки, че първите преговори между Усик и Фюри не доведоха до мач.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гендлин

    1 8 Отговор
    Усик ще спука от бой английският сигойнен!Оня не е ял здрав украински мариз!
  • 2 Гендлин

    1 6 Отговор
    Ромът Тайсон фюри е плаши.....рник
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.