Last news in Fakti

20 Май, 2023 21:30 1 316 1

Антъни Джошуа започва подготовка за мач през лятото

  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт

Очаква се, скоро Джошуа да се изправи срещу Дионтей Уайлдър, като се счита, че тази битка ще е през декември в Саудитска Арабия

Антъни Джошуа започва подготовка за мач през лятото - 1


Антъни Джошуа се завръща към тренировки тази седмица, което е нов намек, че ще се завърне на ринга преди декември. Бившият обединен шампион в тежка категория не е стъпвал на ринга след слабата си победа по точки над Джърмейн Франклин миналия месец.

Очаква се, скоро Джошуа да се изправи срещу Дионтей Уайлдър, като се счита, че тази битка ще е през декември в Саудитска Арабия. Неговият промоутър Еди Хърн заяви, че би искал воинът от Уотфорд да вземе още една подгряваща битка, преди да се сблъска с бившия крал на WBC.

Обсъждаше се изцяло британски сблъсък с Дилиън Уайт, а сега изглежда, че Джошуае на път да започне подготовка за боен лагер и да играе мач преди сблъсъка с Бронзовия бомбардировач. Журналистът Дан Рафаел написа в Туитър, че е говорил с треньора на Ей Джей - Дерик Джеймс. Той го е информирал, че Джошуа „трябва да се върне във фитнеса“ в петък.

За разлика от първия кръг от преговорите им преди пет години, този път дискусиите между лагерите на Ей Джей и Уайлдър преминаха безпроблемно – толкова добре, че старши треньорът на Уайлдър – Малик Скот – очаква скорошно официално съобщение за боя.

Дългоочакваната среща на Джошуа и Уайлдър ще бъде част от турнир с четиримата големи на тежка категория, заедно с Тайсън Фюри и Олександър Усик. И Скот също твърди, че и двата мача ще се състоят в една и съща вечер.

Шефът на Matchroom Boxing каза: „Ако саудитците не могат да осигурят Фюри-Усик, ще гледаме само Ей Джей срещу Уайлдър. Всички вярваме, че той се нуждае от тази битка през август и повече време с треньора Дерик Джеймс, повече подготовка за Дионтей Уайлдър и това е. Кой ще изберем, ще зависи дали ще сключим сделката с Уайлдър. Харесва ми битката с Дилиън Уайт за Джошуа. Независимо дали ще успее да свърши битката с Уайлдър или не, тази битка ми харесва.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 васИк атанасова

    1 0 Отговор
    слаб боксьор
    слаба психика
    страхлив
    стъклена тръба
    който е играл бокс знае