Last news in Fakti

21 Май, 2023 22:30 2 577 1

Скандал между Конър Макгрегър и Еди Хърн по време на битка

  • конър макгрегър-
  • еди хърн-
  • мма-
  • бой-
  • спорт-
  • кейти тейлър-
  • шантел камерън

Той никога не се възстанови от първия нокдаун

Скандал между Конър Макгрегър и Еди Хърн по време на битка - 1

Еди Хърн разкри, че е имал спор с Конър Макгрегър по време на ъндъркартата на мача Кейти Тейлър - Шантел Камерън. Това се случи, след като ирландският боец Гари Къли загуби от Хосе Феликс младши с нокаут в трети кръг. Сънародникът на Макгрегър от лека категория беше непобеден преди битката, спечели предишните си 16 битки и имаше големи надежди за бъдещето му. Въпреки това той загуби пред смаяната публика в Дъблин.

„Той никога не се възстанови от първия нокдаун“, каза Хърн пред iFL TV. „Беше превъзбуден, вдигна брадичката си във въздуха, беше ударен от мексиканеца, който умее да удря. Имах малък спор, приятелска кавга, с Конър Макгрегър, защото той каза „защо го сложихте с него?“

„Трябва да биете деца по този начин. Тайрън Маккена го победи, Шандор Мартин го победи. Говорите за това, че Гари Къли е лека категория от световна класа, тогава трябва да побеждава такива момчета“.

„Той щеше да го победи, ако се боксираше умно, но това беше опустошително поражение и той ще научи много от това. Ще се върне от това и може би трябва да потърси и да се придвижи нагоре в горна категория“.

Макгрегър беше на мача, за да аплодира Тейлър, която претърпя първото поражение в професионалната си кариера при загуба със съдийско решение от Камерън.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгТопИдиот🇧🇬

    2 2 Отговор
    Пред ПМ всички са равни.Особенно мутреещите се ГМО-та !!