Last news in Fakti

29 Май, 2023 11:29 2 305 5

Прогрес за Григор Димитров

  • григор димитров

Григор се завърна в Топ 30 на АТП ранглистата

Прогрес за Григор Димитров - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се завърна в топ 30 на световната ранглиста. 32-годишният Димитров достигна до финала на АТП 250 турнира в Женева, Швейцария миналата седмица.

Григор се изкачи с четири позиции до 29-ата в класацията на АТП с 1275 точки.

Хасковлията стартира утре участието си на "Ролан Гарос" 2023 срещу квалификанта Тимофей Скатов (Казахстан).


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дффд

    1 4 Отговор
    Григор търпи загуба след загуба от кого и да е, а медиите се мъчат да го възхваляват, както навремето Пепи пак падналов.
  • 2 Иво

    6 1 Отговор
    Само за статистиката това е най-добрият български тенисист до момента.
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    как не проумяхте........За Турнир от Голям шлем не е хубаво,АКО НЕ СИ ДЖОКОВИЧ,МЕДВЕДЕВ,ЦИЦИПАС да си поставен в първите 10!!!!В момента Григор ще играе с опасен играч 3ти кръг,а вижте Нори в момента как се е сгърчил срещу Беноа Пер!Пер на френски е Баща.......Най добре е дори да не си поставен и да победиш поставен тогава може да стигнеш много надалеч!около 30място е идеално за по-приемлив противник в 1кръг!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хахаха

    0 1 Отговор
    Каunq пак се издига