29 Май, 2023 22:29 869 1

Ботев Пловдив и Славия с актрактивно 0:0

  • ботев пловдив-
  • славия-
  • футбол

Двата състава пропуснаха доста положения и така и не успяха да отбележат

Ботев Пловдив и Славия с актрактивно 0:0 - 1

Ботев Пловдив и Славия завършиха 0:0 в мач от 34-ия кръг на efbet Лига. Мачът беше много атрактивен, като и двата състава пропуснаха доста положения и така и не успяха да отбележат.

Дебютните 15 минути на "Колежа" бяха доста активни и включваха неточни удари и от двете страни.

В 14-а минута домакините имаха претенции за дузпа, но главният съдия Васимир Ел-Хатиб не сметна, че има основания да отсъжда дузпа.

Около 20-а минута "канарчетата" засипаха противника с ъглови удари, а Виктор Генев тества Николай Кръстев на два пъти, но стражът се справи.

Последва ответен отговор от Славия. Галин Иванов остана на стрелкова позиция след подаване от Людовик Соарес, но ударът на капитана беше много неточен.

В 33-а минута Галин Иванов изведе по отличен начин Ертан Томбак зад отбраната на Ботев, но ударът на крайния защитник срещна страничния стълб на вратата на Аргилашки.

Четири минути преди края на полувремето домакините пропуснаха златен шанс. След извеждащ пас Мартин Секулич излезе очи в очи с Николай Кръстев, но вратарят спаси по отличен начин с крак.

В 56-а минута Ботев отново беше близо до гол. След разбъркване в наказателното поле на Славия Николай Минков пробва силен диагонален изстрел, но Николай Кръстев показа за пореден път рефлекс.

В 72-а минута и домакините нацелиха греда. Антоан Бароан беше намерен на точката на дузпата, но изстрелът му срещна страничния стълб на вратата на Славия.

До края на мача и двата тима се опитаха да спечелят, но до края на мача никой не успя да отбележи.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ботевист

    2 0 Отговор
    Срамен сезон за Ботев, за който никой не иска да си спомня! Некадърност, негри и продажба на Неделев!