Last news in Fakti

30 Май, 2023 06:14 901 0

Футболистите на Арминия Билефелд със страхотен жест към феновете

  • арминия билефелд-
  • футбол-
  • фенове-
  • билети-
  • веен висбаден

Билефелд завърши на 17-о място в класирането на Втора Бундеслига и сега ще се бори за оставане срещу Висбаден, който финишира четвърти в Трета лига

Футболистите на Арминия Билефелд със страхотен жест към феновете  - 1

Футболистите на Арминия Билефелд ще поемат разходите за билети на феновете си за първия мач от плейофа за изпадане срещу Веен Висбаден в петък.

Билефелд завърши на 17-о място в класирането на Втора Бундеслига и сега ще се бори за оставане срещу Висбаден, който финишира четвърти в Трета лига.

Отборът до 23 години на Фрайбург беше втори, но поради правилата на лигата те трябва да останат две дивизии под своя професионален състав. Следователно третият Оснабюрк стигна до директна промоция, докато Веен получи шанса да постигне същото в плейофите.

Около 1879 билета ще бъдат налични за феновете на Арминия в първия мач.

„За нас, като отбор, това е много важен знак към нашите много верни фенове. Само заедно можем да останем в лигата“, заяви капитанът Фабиан Клос.

Безплатните билети ще бъдат достъпни онлайн от 30 май. Билефелд играе реванша у дома на 6 юни.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА