Last news in Fakti

8 Юни, 2023 15:08 2 811 0

Без Казийски и Соколов: Младите "лъвове" хвърлиха здрав пердах на четвъртите в света! Ще има ли спортни празници в ДКС?

  • волейбол

България има голям потенциал на волейбол

Без Казийски и Соколов: Младите "лъвове" хвърлиха здрав пердах на четвъртите в света! Ще има ли спортни празници в ДКС? - 1
Снимка: БГНЕС

България разгроми с 3:0 гейма Словения в мач от Волейболната лига на нациите.

Срещата се игра на неутрален терен в Япония.

26:24, 25:23, 25:17 за момчетата водени от Пламен Константинов.

Словения е 1/2-финалист от последното Световно по волейбол. Нашите пък завършиха 20-и тогава.

Александър Николов беше най-резултатен в мача с 16 точки. Другият ни основен посрещач Мартин Атанасов се отчете с 13 точки, а звездният център Алекс Грозданов добави 9. За словенците Тине Арнаут завърши с 13 точки.

В края на лятото предстои Европейско, на което сме съдомакини. В момента Цветан Соколов е извън тима ни, а Матей Казийски обмисля дали да се завърне при "лъвовете".

Може да си пожелаем най-класните ни волейболисти да се съберат във Варна и без излишно напрежение да зарадват публиката в Двореца на Културата и Спорта с добра игра.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА