9 Юни, 2023 17:11 2 682 3

Д-р Хелмут Марко с тежка фраза за почти всички във Формула 1

  • формула 1

Марко е много доволен от "биковете"

Д-р Хелмут Марко с тежка фраза за почти всички във Формула 1 - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Д-р Хелмут Марко, който е част от тима на "Ред Бул" във Формула 1 направи коментар пред австрийска телевизия:

"Не искам да съм арогантен, но ще кажа следното: В действителност другите отбори не са по-близо до нас, просто се редуват в това кой да има втората най-бърза кола. Това е добре за нас, защото с всяко състезание авансът ни в класирането при конструкторите става все по-голям".

От началото на сезона във Ф1 изминаха 7 състезания. Макс Верстапен записа 5 победи, а съотборникът му при "биковете" Серхио Перес - 2.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Един човек, който никога и по никакъв начин не е бил част от Формула 1, докато не си купи собствен отбор, в който е съветник и специалист по всичко, но това не променя нещата, той никога не е карал болид и не е печелил победи с него, така че всичко, което знае и върху, което гради собствените си хипотези, които тиражира наляво и надясно му е казано от някой, който наистина разбира, което прави думите му пълно празнословие.