Last news in Fakti

19 Октомври, 2013 15:35 1 155 0

Нереален гол донесе успеха на Леверкузен (Видео)

  • хофенхайм-
  • нереален гол-
  • леверкузен-
  • съдията-
  • видео
Нереален гол донесе успеха на Леверкузен (Видео) - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Скандално зачетен гол на мача между Байер Леверкузен и Хофенхайм разбуни духовете в немската Бундеслига.

"Аспирините" спечелиха като гости с 2:1 и се изкачиха временно на върха в класирането, но вторият им гол, дело на Щефан Кислинг, всъщност бе невалиден.

След откриващ гол на Сидни Сам в 26-ата минута играта утихна, за да се стигне до 71-ата минута, в която се случи ситуацията, превърнала се впоследствие в скандал.

След центриране от корнер, Кислинг стреля с глава и топката създаде илюзия, че влиза в мрежата, поради което бе зачетен гол за 2:0.

Всъщност обаче кълбото изобщо не намери очертанията на вратата, а мина плътно покрай страничната греда и след това през пролука в мрежата, което заблуди рефера Феликс Брих, както и футболистите.

След двубоя и анализ на повторенията, Хофенхайм подаде жалба срещу резултата и заслужено поиска мачът да се преиграе. Вижте скандалната ситуация на видеото.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА