Last news in Fakti

24 Октомври, 2013 15:43 743 0

Златан е златен!

  • златен-
  • златан ибрахимович-
  • гол-
  • псж-
  • андерлехт-
  • хеттрик

Шведът осъществи първия си хеттрик в Шампионската лига само за 18 минути

Златан е златен! - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Златан Ибрахимович е един от най-добрите нападатели в модерния футбол! Шведът доказа това за пореден път в снощния мач на неговия Пари Сен-Жермен срещу белгийския Андерлехт. Французите победиха с 5:0 в Брюксел, а Златан наниза четири от попаденията.

Шведът осъществи първия си хеттрик в Шампионската лига само за 18 минути през първото полувреме, подсигурявайки участието на ПСЖ в следващата фаза на турнира.

Две от попаденията на играча пък бяха истински шедьовър. В 22-ата минута Златан се възползва отлично от пас на Ван дер Вийл и вкара с пета, а малко по-късно разстреля домакините с топовен удар, който бе изчислен на близо 150 км/ч.

„Този гол е любимият ми. Беше труден удар, но за щастие се озова във вратата на Андерлехт. По време на мача се опитвах да създавам голови положения както за мен, така и за моите съотборници. Трудното обаче тепърва предстои, защото в следващата фаза ще се изправим срещу най-силните отбори на Стария континент“, заяви голмайсторът, цитиран от сайта на УЕФА.

В другата среща от групата Бенфика и Олимпиакос завършиха наравно 1:1. ПСЖ е едноличен водач с 9 точки от три мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА