28 Юли, 2023 16:45 2 615 3

ПСЖ и Реал М си стискат ръцете за Мбапе?

  • псж-
  • реал мадрид

Сделката е близко

ПСЖ и Реал М си стискат ръцете за Мбапе? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Килиан Мбапе иска да играе в Реал Мадрид, твърдят в Испания. Той е на 24 години и е считан от мнозина специалисти за най-добрия футболист в света сега. Мбапе има договор с ПСЖ за още 1 сезон.

Парижани не искат да го изпуснат без трансферна сума, твърди се, че двата гранда са близо до сделка за футболните права на Килиан.

Сумата ще е към 220-250 милиона евро, ако ПСЖ и Реал се разберат.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ембабе Емдеде от Францие

    7 0 Отговор
    Здравейте аз съм Ембабе Емдеде от Францие и много искам да отида в Реал Мадрид но Карло Анчелоти не ми дава и казва че има най добрите нападатели на света в лицето на Винисиус и Родриго и те ще вкарат поне пет гола през новият сезон така че моята опция е да отида при Роналдо и Бензема в Саудитска Арабия и да взема заплата колкото да изхраня цяла Африка и даже Австралия

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Майката на мбапе

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ембабе Емдеде от Францие":

    Простак,как може да говориш така за моето малко 🐒🐒🐒🐒🐒🐒...